Over ons

Wij zijn een jong en dynamisch familiebedrijf dat karaktervolle wijnen importeert, distribueert en verkoopt. De wijn wordt rechtstreeks van de wijnboeren uit alle wijnstreken geïmporteerd, met een voorliefde voor het zonnige zuiden van Europa.

 

Wij willen onze klanten laten genieten van de mooie dingen in het leven en wijn is een van die mooie dingen. Om de ervaring nog completer te maken, verkopen wij ook ambachtelijke producten die perfect samengaan met de wijnen. Zo verkopen we een van de beste olijfolie’s uit Frankrijk en topkwaliteit pizza’s van nNea Frozen.

 

Ons familiebedrijf wordt gedreven door een passie voor wijn en het Bourgondische leven Wij denken graag mee over wijn-spijscombinaties en geven persoonlijk advies. Met zo’n groot assortiment is er altijd een wijn die bij jouw smaak en budget past. Houd onze social media en nieuwsbrief in de gaten voor de leukste proeverijen en events. Zo kun je in iedere setting kennismaken met onze wereld aan wijn.

 

 

Zakelijk en particulier het adres voor wijn

Je vindt onze wijnen op de kaart in diverse horecagelegenheden en wijnspeciaalzaken. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in het samenstellen van diverse soorten relatiegeschenken, uiteraard altijd met een heerlijke fles wijn.

 

Wijnliefhebbers zijn altijd van harte welkom in onze boetiek in het hartje van Hoorn. Daarnaast is een selectie van onze wijnen online te koop in onze webshop. Hier kun je het hele jaar terecht voor de lekkerste wijnen voor het seizoen. Ga bijvoorbeeld voor een van onze wijnpakketten of neem contact met ons op om een wijnpakket op maat samen te stellen. In alle gevallen streven we naar maximale flexibiliteit en korte levertijden. Zo kunnen onze klanten op korte termijn genieten van al het moois dat wij te bieden hebben.

 

Bestellen kan telefonisch of per e-mail, maar uiteraard ook heel makkelijk via de webshop.